Indy&Pippa sladoledi so brez mleka, glutena, soje in rafiniranega sladkorja, prav tako pa nimajo vpihanega zraka. Z njimi posežete po novem nivoju kulture prehranjevanja in bivanja. Ker si vaše telo in duh zaslužita najboljše.

Indy&Pippa ekološka sladoledna alternativa ponuja svojevrsten užitek, ki je plod unikatnega skrivnega recepta ter skrbno izbranih ekoloških sestavin. Okus je vroč in hladen hkrati. Povezuje vrhunski okus z okolju prijazno vizijo, ki v tebi vzbudi bohemsko dušo. Izberi si svoj okus in ga vzami s seboj. Izbiraš lahko med šestimi različnimi okusi. Vsak od njih nosi svoje ime in prinaša drugačne, a vedno lepe občutke.

Ob okušanju Indy&Pippa sladoleda boš zakričal z radostjo! Deli to veselje v dobri družbi, sam s seboj ali z družino in prijatelji. In ne pozabi ga vzeti iz skrinje pet minut preden ga postrežeš, saj se takrat razvije najboljša tekstura in okus!

Spoznaj: Merryberry – okus malineChocojoy – okus čokolade, Loveberry – okus jagodeHappynut – okus lešnikaLuckyberry – okus borovnice in Choconutty – okus čokolade in lešnika.

© 2019 Indy&Pippa Vse pravice pridržane.